Referencia munkáinkból válogatást láthat,
ha rákattint a lenti témakörökre:
”Gyöngyikével 2009. elejétől dolgozom együtt. Egy barátom ajánlotta őt és a vele való együtműködés egy telitalálat volt. Egy Network Marketing hálózat képzési rendszerének a teljes arculatát kellett felépíteni. A logót, CD borítókat, szórólapokat, infó anyagokat, bannereket, molinókat és egyéb marketing anyagokat. Rengeteget dolgoztunk együtt telefonon és e-mailen keresztül, mivel Gyöngyike Romániában én pedig Szlovákiában élek és tevékenykedem. Már az első munkák után láttam, hogy a szakmájában egy teljesen professzionális hozzáállású hölgyel van dolgom. Annyira rá tudott hangolódni az elképzeléseimre, hogy minden esetben egy olyan végeredményt kaptam, amire nagyon büszke voltam és mai napig az vagyok. Ezekkel az anyagokkal bárhol megjelenhetek és tudom, hogy egy gyönyörű, esztétikus arculatot képviselek. Gyöngyike mindig türelmesen végighallgatott és még akkor is, amikor nagyon sokadszorra kellett javítani, mindig türelmesen a legjobb végeredményre törekedett, ami mindig meg is született.
     Nagyon hálás vagyok azért, hogy egy professzionális designer-i partnerrel dolgozhatok a mai napig, mert tudom, hogy minden általa elkészített anyag a cégünk arculatát, megjelenését emeli és ez a mai vállalkozói környezetben nagyon nagy előny és üzleti biztonság.

Sztruhár János
az OTG Team Europe képzési rendszer alapítója


 
 
Ezt írták rólunk:

 Közel másfél éves együtt-működésünkre hivatkozva bátran állíthatom, hogy a cégünk részére nyújtott szolgáltatásaik minden eddigi elképzeléseinket fölülmúlták. Gyöngyi személyének, kedvessé-gének, türelmének és profiz-musának köszönhetően sikerült megalapoznunk egy olyan hosszútávú, sikeres együttmű-ködést, amelyre támaszkodva biztonságban tudhatom a cégünk arculatvál kapcsolatos teendőket a jövőben is.

Minden kedves érdekl
ődőnek tiszta szívvel ajánlom a Modern Visual  Graphics csapatát, biztosan nem fognak csalódni, ha őket választják.

Beke Mariann
ACS Liberty Group Kft.
vezetõje
ANGLIA
..................................................

 
Olyan partnerrel dolgozni, ahol határidőre készülnek el a dolgok és olyan minőségben, amit elvárok, az nagy öröm és jó üzleti együttműködést jelent.
A Modern Visual Graphics ezt nyújtja a számomra.
    Az igényeimet pontosan felméri és arra ad megoldást.
Kiszámítható és pontos az együttműködésünk.
   Úgy látom, hogy egy magasabb színvonalat sikerült ezen a területen meghono-sítani a Gyöngyinek.„

Köllõ Bálint
Clear Service Kft.
vezetõje
NÉMETORSZÁG
..................................................
 
  ”Jelenünk zavaros viszonyai között élményt jelent dolgozni Gyöngyivel, a nyitottság és a pozitív ráfigyelés biztosítja sikerüket, sikerünket.
  Az egyre gyarapodó informá-
ció áradatában nagyon fontos, üzenetünk érthető, megkapó és barátságos legyen, ezért a kommunkiációban partnerünk a Modern Visual Graphics.„


Kolumbán József
Az Exa Trade Kft.
vezetője
ROMÁNIA
.................................................. 

SitemapKezdőlapReferenciaPartnereinkTudástár