”Igaz, hogy nem sok ideje lettünk az ügyfeleid és valójában csak ritkán jelentkezünk, de meg kell vallanunk őszintén, hogy mindig tökéletes munkát adtál át nekünk. Mindamellett, hogy a munkád eredményével maximálisan meg vagyunk elégedve még azt is el kell mondanom, hogy a pozitív hozzáállásod és a kommunikációd gyorsasága is szimpatikus nekünk. Sajnos voltak már rossz tapasztalataink abban, hogy felvettük grafikussal a kapcsolatot és a második levél után az illető „eltűnt” és nem reagált a megkeresésekre. Valójában az, hogy tudunk gyorsan kommunikálni a mai világban, az nagyon fontos nekünk, hiszen valamikor azonnal kell cselekedni. Azt tudom ígérni, hogy ezentúl is téged fogunk felkérni a cégemmel kapcsolatos munkákra és biztos vagyok benne, hogy a tőled megszokott minőségben fogunk továbbra is grafikákat és kész termékeket kapni. Köszönöm. Csak ajánlani tudlak másoknak.„

Üdvözlettel,
Pör Richard – cégvezető – INPiPE-TEODOR Kft.


A cég arca a logó

 

Ezt írták rólunk:

 Közel másfél éves együtt-működésünkre hivatkozva bátran állíthatom, hogy a cégünk részére nyújtott szolgáltatásaik minden eddigi elképzeléseinket fölülmúlták. Gyöngyi személyének, kedvessé-gének, türelmének és profiz-musának köszönhetően sikerült megalapoznunk egy olyan hosszútávú, sikeres együttmű-ködést, amelyre támaszkodva biztonságban tudhatom a cégünk arculatvál kapcsolatos teendőket a jövőben is.

Minden kedves érdekl
ődőnek tiszta szívvel ajánlom a Modern Visual  Graphics csapatát, biztosan nem fognak csalódni, ha őket választják.

Beke Mariann
ACS Liberty Group Kft.
vezetõje
ANGLIA
..................................................

 
Olyan partnerrel dolgozni, ahol határidőre készülnek el a dolgok és olyan minőségben, amit elvárok, az nagy öröm és jó üzleti együttműködést jelent.
A Modern Visual Graphics ezt nyújtja a számomra.
    Az igényeimet pontosan felméri és arra ad megoldást.
Kiszámítható és pontos az együttműködésünk.
   Úgy látom, hogy egy magasabb színvonalat sikerült ezen a területen meghono-sítani a Gyöngyinek.„

Köllõ Bálint
Clear Service Kft.
vezetõje
NÉMETORSZÁG
..................................................
 
  ”Jelenünk zavaros viszonyai között élményt jelent dolgozni Gyöngyivel, a nyitottság és a pozitív ráfigyelés biztosítja sikerüket, sikerünket.
  Az egyre gyarapodó informá-
ció áradatában nagyon fontos, üzenetünk érthető, megkapó és barátságos legyen, ezért a kommunkiációban partnerünk a Modern Visual Graphics.„


Kolumbán József
Az Exa Trade Kft.
vezetője
ROMÁNIA
.................................................. 

SitemapKezdőlapReferenciaPartnereinkTudástár